torsdag, december 18

Vintertider

Här sitter jag nu; långt borta från tropisk, kladdig värme och bananshakes.

Resan är slut och så även snart 2008.
Har inte fattat det än, jag åkte i september och för mig är det fortfarande blivande höst i Sverige där det inte var lågkonjunktur, hög dollarkurs och Bush satt kvar vid makten.

Så i söndags började vi resa hemöver och det tog sin tid. Vi reste totalt (vi är inte säker) 30h innan vi landade på Arlanda och då var det bara att sätta sig i bilen och köra 2h upp till Falu lasarett.
Där låg Micke och blev omhändertagen på bästa sätt och jag låg i en säng bredvid och SOV. Så trött har jag inte varit på otroligt länge, det bör tilläggas att jag inte sov något på resorna hem till Sverige.

Men vi får vara tacksamma att vi ens är hemma, när det var dags att checka in på Bali blev det problem eftersom Micke behöver högläge för foten. Med andra ord bekvämare säte på något sätt.
Detta kunde inte tillgodoses och istället ansågs det för farligt för oss att följa med.. detta är ett flygbolag som anser sig vara femstjärnigt men vi blev så otroligt dåligt bemötta.
Det tog oss 1,5 timme och flera samtal med en läkare som hjälpte till att förklara att vi var redo för flygning. Fem minuter innan flyget egentligen skulle avgå fick vi börja rusa ut mot det. Jag skuttade, Micke rullades fram..

När vi väl var ombord hade de lyckats dubbelboka våra platser, men då hade droppen redan runnit ut ur bägaren och torkat på bordet.

Saksamma, nog att det var krångligt att resa hem men jag saknar ändå Indonesien. Det sista vi hann med var att se komodo-varanerna och det var hur häftigt som helst!
Läs i resdagboken om ni vill veta mer ;)

Nu sitter jag i Enviken, en by utanför Falun, och vilar upp mig lite. Om några dagar åker jag hemöver till Sundsvall, släkt, kompisar och Jul!!
Men jag lider inte hårt för det, sitter framför en kamin i en soffa och får hemlagad mat varje dag.
Meningen med detta är att jag funkar som Mickes alltiallo några dar framöver =)
och ja, jag behövde iofs någonstans att bo då vi kom hem lite tidigare än väntat och min lägenhet är uhyrd.. så jag är väl lika tacksam som jag hoppas Micke är! haha

Börjar iaf få lite olika alternativ inför nyår, vilket känns bra då jag inte är i fas med vad som händer de närmaste veckorna annars.

Nej, jag får migrän av min nya dator så jag säger tack för mig så länge..



lovar ett längre inlägg nästa gång!


en nervös Veronica bakom de söta varanerna


härlig utsikt

Inga kommentarer: