tisdag, november 8

Nu är det bestämt

Så bestämt det kan bli innan man skrivit på ett kontrakt.
Vi har fått det skickat till oss i alla fall =)
Grattis till oss!

Vi fick lägenheten i Uppsala, så nu börjar den riktiga planeringen.
Med tanke på att november+december är överbokad för oss lutar det åt att vi väljer flytta efter julhelgen. Tråkigt på det viset att vi inte kan skära ner på pendlingen men jag vill så gärna få tid att ordna lägenheten innan vi flyttar in. Barnsäkra den bland annat!
En eller flera tripper till Ikea blir det framöver =)

Idag tog jag fram min underbara julefilt. Det för att påvisa att första advent närmar sig.. och för att jag inte varit ner i förrådet än och grävt upp annat mys till vardagsrummet. Men ikväll snuttar jag in mig så gott jag kan.. jag har lite kvalitetstid över nu när lillan sover, såjag passar på att plugga (blogga) och fixa lite annat från soffan.

För övrigt har jag börjat käka järntabletter igen, min ork finns inte om dagarna och nu när snusen inte gör sitt så har jag ingen anledning att egentligen fortsätta snusa.
Dags att sluta snusa med andra ord!

Den här veckan? Massa måsten och lite jobb, jag vet att jag planerat något men kommer inte ihåg vad och det är högst frustrerande. Frustrerande för att jag inte skrivit ner det- och för att det kan vara något viktigt.

Det här är dagens bild i alla fall;


mysigt ute

Nu ska jag bli bättre på att göra vettiga saker!

Tjing

Inga kommentarer: