tisdag, april 8

Heja april

Denna månad är en berg- och dalbana i händelser.
Både bra, tråkiga och pirriga- imorgon är det sistnämnda på tur.
-och pirrigt är alltid bra, men jag hoppar in utan större förväntningar så kan det inte bli annat än kul. Gaah, vad jag är luddig men jag vill inte jinxa för mycket :)

Annars är det mycket sjukdom nu.
Efter vab med Emilia så åkte jag dit ordentligt förra veckan. Vaknade på tisdagen risig som bara den- piggnade till först inför lördag ( då ville jag Verkligen komma tillbaka till jobbet) och efter den slitiga helgen var jag nästan lika risig i måndags. Bra där.

Har saknat Emilia otroligt mycket, så färden till dagis den måndagen har aldrig varit så lång. Hon är ju helt underbar med sin personlighet som blommar varje gång man varit ifrån henne.
Denna vecka börjar Varje mening med "MAMMA!"
-"Ja?"
"MAMMA!.... ser du kaninen?"

Eller något annat trivialt som att skorna är svarta, i tvn ramlar någon, eller att det regnar ute.
Tänk er i stil med Saltkråkans "vet du vaaaad" fast ett högt MAMMA.

Sirius har haft säsongspremiär och nästa tisdag blir första matchen hemma. Vi hade möte förra veckan inför detta och nu är jag supertaggad att få träffa alla barn och jobba rumpan av mig på matcherna :)
Det ska bli kul!

I övrigt kommer snart två nya familjemedlemmar hem till oss :) Emilia har blivit förvarnad och jag hoppas alla kommer tycka OM varandra när de väl är här. Det är två jourhemskatter, denna gång tog jag två så de får sällskap när jag jobbar.
Jag har ju väntat sen november på dem så de är Väldigt välkomna hit :)

Borde verkligen sova nu, klockan är närmare midnatt och den kommer försöka väcka mig 06 imorgon. Men jag har en känsla av att jag kommer ha svårt att sova inatt :)

Och ja, det regnar ute. Jag antar att våren är här!

Tjipp på er!

Inga kommentarer: