fredag, december 21

God Jul!

Nu har det börjat på riktigt! Julstämningen är här och det känns så bra. Vi sliter som djur på jobbet och när man är ute på stan och vandrar så är det full rulle i varje hörn. Precis som det ska vara, synd att det är tok-intensivt några dagar istället för.. lite lagom stressigt varje helg. =)
Idag på jobbet gjorde jag de sista julkorg-beställningarna för i år, fantastiskt kul att försöka göra var och en unik. Det här året hade vi ovanligt få uppläggningar, vilket iofs är ännu roligare att göra.. men korgar är lite av en julspecialité så jag lägger ner lite själ i det istället.
Dock stod jag på jobbet med feber så jag kastade in handduken vid lunch redan, kroppen pallade inte med alls. Bättre försök imorgon istället, ska jobba hela helgen innan det är dags för jullov. Just nu känns det tungt, men har iaf kurerat mig idag så gott jag kunnat.. varit som en bortskämd prinsessa närmare bestämt.
Har inget mer att tillägga annat än att jag ser fram emot att träffa familjen snart igen! Bara det får mig på toppenhumör!
Sov gott nu och trevlig helg!

Inga kommentarer: