lördag, maj 21

Det är lördag kväll och jag sitter på hotellrummet i Sundsvall.


Jag har avslutat ett viktigt uppdrag på min distanskurs (kanske i sista minuten, det må jag erkänna) och även påbörjat ett nytt i den andra kursen jag läser; filosofi.

Det kanske låter lite b att sitta ensam på ett hotell en lördagkväll, men efter en lång dag och rolig fredagkväll så är det skönt att vila kroppen på en stol.
Thomas är iväg med sin herrklubb på aktieträff och han verkar ha roligt just nu!

Vi åkte gemensamt ut till min syster i Matfors förut och träffade även Laila och John som fick se Emilia för första gången =)
Hon gillade dem skarpt och det verkade ömsesidigt!

Vi hämtade Emilia imorse hos farmor, där hon sovit under natten och haft det jättemysigt. Det var självklart skönt att få vara barnfri, men det är ännu mysigare att få vara med lillsnuttan igen. Hon är ju så go!
Innan jag och mini åkte till hotellet hälsade vi på Linda och även mamma min en sista gång för denna helg. Mamma hade hittat en symaskin som tillhörde mormor som jag fick!
Nu har jag en ärlig möjlighet att laga och sy kläder hemma, vilket gör att det kliar lite i fingrarna =)

Ja, jag kan sammanfatta fredagkvällen lite kort och det var att den var jättebra!
Efter att vi sagt hejdå till Emilia och farmor åkte vi till hotellet och somnade!! Haha
Efter den powernapen tog vi en taxi ner till stan och knallade in på kasinot. Vi träffade folk, käkade gott och jag hittade black jack =)
Sen drog vi och tog sovmorgon.

Jag har tvn på i bakgrunden nu och den visar "Kvällen är Din", vilket gör mig som alltid helt förstörd. Folk blir så glada när de får göra något de så länge velat, det är ett underbart program!

Nu har jag pulat i mig finmiddag med efterrätt i min ensamhet och funderar starkt på att kasta in handduken. Imorgon bitti, så tidigt som möjligt ska vi packa ihop oss och fara hem.
Gissa vem som är chaufför?..

Så jag säger hejhej från oss tjejer, nu ska vi mysa lite tills gubben kommer hem!

Inga kommentarer: