onsdag, juli 20

Furuvik

Vi har haft en lång och trevlig dag på Furuvik idag! Den spenderades med ett par och deras son som sov över hos oss inatt, väldigt trevligt med sällskap mitt i veckan.

Det var första gången jag var i i parken och blev överraskad av att det var såpass stort. Trodde vi skulle göra klart allt på ett par timmar då Emilia är så liten och inte behöver så mycket underhållning.. men tiden bara flög iväg!
När vi kände oss nöjda med att gå runt och leka av oss började det regna så det var passande att packa ihop och dra.
Riktigt bra dag måste jag säga!


Thomas blev också klappad på!



efter att ha fotat alla djur glömde vi bort kameran.. jag har många bilder på djur med märkliga namn.. ja och en på mig och Emilia!

Tisdagen gick däremot inte lika bra för mig, hade inget flyt.. nu i efterhand var det egentligen inte så mycket att hänga upp sig på men jag hann inte med mitt plugg, Emilia eller lägenheten som jag planerat. Vet inte vad eller varför men dagen i sig var en dålig dag. Dammsugaren gick dessutom sönder mitt i allt och gav mig nästan ett nervsammanbrott.
Lösningen blev att jag tog en vända ner till Uppsala och hämtade en ny som Thomas köpt. Efter en bilresa på 35 minuter enkelresa hinner man samla sig rätt bra också, haha!

Det var skönt att varva ner en dålig dag med sällskap, tacos och rosévin. Jag stupade i säng redan vid 23 efter att ha lyssnat på grabbarnas försök att spela Guitar Hero...
Som tur var så vaknade jag upp på rätt sida imorse och var taggad som sjutton inför vår utflykt =)

Emilia fick jättesöta skor av vårt sällskap. Jag blev kär!






Imorgon samt fredag har jag tagit på mig extrapass på jobbet, helgen kan fortsätta i samma visa som det ser ut nu.
Riktigt bra!

Skulle egentligen pluggat ikväll, men jag är bra trött efter en dag i friska luften.

Tackar för mig nu, trevlig kväll!

Inga kommentarer: