onsdag, juli 6

Sundsvall

Jag och Emilia ligger på en filt i gräset, två kryss som njuter av värmen. För varmt är det här och inte ett moln på himlen syns till.
Thomas är nere vid bryggan och drar upp lite pinnar ur vattnet, han säger att det är för att torka iordning lite ved till brasan ikväll men jag vet inte ja... hans ursprungstanke var att bada och älven är rätt sval än så länge =)

Vi har fått en bra början på resan, kom upp runt 17 igår och fick en brakmiddag nästan direkt. Gott och grillat med vin tillsammans med Emilias farfar och fru.
Vi sällskapade hela kvällen med lite kortspel och bocchia, Emilia fick en hel våningssäng för sig själv och hon bredde ut sig villigt!

Idag runt lunch ska jag till stan och fika samt shoppa, Thomas åker iväg för att träffa lite fd kollegor och efter det samlas vi hos prästen vid 15. Genomgång av dopet ska ske och när vi är klar åker vi ner tillsammans till Gatufesten.
Idag är det gratis inträde hela dagen och som den hemvändarvecka detta alltid är på året räknar vi med att träffa massa gammalt, roligt folk =)

Hörni, det är hur härligt som helst hät och nu kom farfar med en nyköpt pool till Emilia. Vi ska fylla den nu lapa lite mer sol =)

Kram till alla som förhoppningsvis har det lika bra som vi!





Inga kommentarer: