söndag, oktober 14

Julmusten är här!

Dagen innan löneutdelning och jag har suttit och fördelat mina slantar till diverse gamar. Lite skönt att peta klart räkningarna innan jag ser pengarna, dessutom på en söndag så veckan kan börja om på Helt ny kula.


Som rubriken skriker så är jag om inte lite glad så barnsligt lycklig över glögg, julmust och pepparkakor som hittat tillbaka igen. Det ger en försmak av frusna, mörka kvällar när man kan gömma sig i soffan med tre filtar över sig och bara.. goffa i sig allt. Lägga på sig vinterhullet.

Det sa jag lite på skoj till en fredagskund som handlade lösgodis.. det tog snurr direkt och var det roligaste han hört på länge. Så han kom in och köpte godis de två andra resterande helgdagarna också. För att lägga på sig vinterhullet... mycket trevlig äldre herre som förstått det där med att man har ursäkter för allt man vill men inte borde stoppa i sig =)

Det börjar bli så kallt ute! Det är frost på cykelsadeln även dagtid och min stackars stjärt gillar det inte alls.
Att cykla utan underställ känns i benmärgen nu efter 22 på kvällen, men ingen risk att jag somnar i trafiken i alla fall.

Imorgon är det Emilias första utvecklingssamtal, väldigt roligt och pirrigt! =)
Ja, det är mammagenen i mig som inte lugnar sig, pappan är hur cool som helst. Och vad kan de egentligen säga på förskolan om henne som ingen annan gör?
Hon snorar, kladdar, leker, skiter ner sig ibland, äter sand, ramlar på näsan och i övrigt är världens sötaste. Precis som alla andra barn =)
Men det är ändå en stor grej att få lyssna på hur andra upplever mitt (inte bara mitt) barn.

Det blev en utflykt till Lekplatsen imorse med Emilia och far, så det har inte bara varit jobb denna helg.
Det är ett mindre lekland och lagom populärt, vi hälsade på för några månader sedan det nyöppnade gigantiska Leos lekland som hela Uppsalas barnfamiljer vänt sig till.
Galet stort. Galen ljudnivå, inget för oss.
Lekplatsen är istället perfekt för Emilia och hon trivs väldigt bra, tråkigt värre tog jag inte en endaste bild.

Annars har helgen snurrat på och varit rolig =)
Sovit för lite, men tänkte ta mig en sovmorgon innan jag fortsätter med mitt 8-dagars jobbschema. 4 dagar gjorda hitills..

Äh, har inget mer att tillägga som jag kan komma på nu.
Jo, en kille hoppade fallskärm från rymden och slog några rekord. Lite mer produktiv dag än min kanske, men jag skulle inte byta med honom!

Tack för mig och hej =)

Inga kommentarer: