lördag, april 13

Är det helg redan?

Jag sov ikapp mig inatt, det borde ha känts mer utvilat än vad det faktiskt gjorde.

Vaknade 12.31 och jag börjar jobba 13.00...

Panik med andra ord!

För att inte nämna att jag faktiskt hade tänkt göra något innan jobbet också, mest för att känna att dagen inte försvinner helt i min enkelspårighet.
Jag överlevde mina 10 timmar på jobbet i alla fall, som jag alltid gör- just idag var det massor att göra men för lite stress. Det får tiden att kännas seg... tre dagar har jag gjort 10-timmars pass vilket gör att jag uppskattar att jag gör ett snällt 5-timmars imorgon.
Då bär det iväg till Björklinge innan jobbet nämligen!

Emilia hänger på, vi ska på barnkalas och släkten väntar på oss. Kommer bli trevligt, särskilt som Emilia köpt en så fin present till lille kusin Tristan ;)

Esperanzo har saknat mig i alla fall- såsom han jamar och åmar sig nu när jag sitter och skriver. Han verkar inte alls nöjd över mina arbetstider, men trots mitt gnäll så är jag faktiskt det!
Jobb är alltid bra, särskilt om jag hinner lägga in roliga aktiviteter på helgerna så det inte bara blir jobb.

Kommande vecka blir rolig också- har lite bil, får lön (från två ställen katjing!), föreläsning, jobb, Emilia kommer tillbaka hem och mittemellan det ska jag försöka komma iväg på bio.

Sedan är det 30-årsfest snart också. Igen! =)

Mitt uppe i det här hittade jag min sop/tvättnyckel. Härhemma.
Den har varit "borta" i drygt en månad nu om inte mer, så jag är oerhört tacksam att jag återigen kan tvätta mina kläder på rätt ställe och slippa gå med soporna flera kvarter härifrån.
Små saker som underlättar vardagen... ja jag är tacksam för det lilla.
Jag är ett pucko helt enkelt. =)

Nu ska jag fortsätta återta lite sömn, ladda för en rolig söndag och ladda inför extrajobb som jag tagit på mig till veckan.

Hejpåer



Inga kommentarer: