söndag, oktober 28

Long time no see

Vilket glapp, har inte haft tid att blogga på några dar nu. Eller har nog inte haft inspiration, allt mellan semestertid och jul är slentrian. Man kryper mellan jobb och lya i mörkret, oavsett om det är morgon eller kväll. Har i alla fall haft en ledig helg nu och den var underbart välbehövlig. Pallrade mig ner på stan för ett tag sen för att kika runt, fick sedan ett ryck och åkte ner till Ikea.. hittade lampor, mattor, gardiner och lite roligt julpynt! Köpte även ett par skitsnygga vinterstövlar, kunde inte låta bli för de var supersköna. Två mössor blev det också.. alltid kul att hitta saker spontant! Fast lamporna ville jag ha, håller på att placera om belysningen i min fina lya, det gör en himla skillnad verkligen. Har börjat titta på tapeter till sovrummet också, men det är så svårt att välja. Ska absolut ha en fondvägg och ska nog ha det mörkt och härligt därinne. Mitt första alt. var pastellgrönt men skrotar nog den tanken.. "porrigt ska det va" om man frågar Tina.. har iaf satt upp det mesta från Ikea nu och är väldigt nöjd!
Var och såg den nya(?) bion Hairspray i fredags med en kollega efter att vi käkat på restaurang, det var trevligt att avrunda jobbveckan med lite snack och en film. Hade ingen aning om att det var en musikal jag skulle se, men den var väl rätt okej! John Travolta i kvinnofigur var värd att se, dessutom dansandes och sjungandes som aldrig förr. Soundtracket trallar i mitt huvud fortfarande, självklart har jag laddat ner alla låtar från filmen.. damdadam..
Nej, lite mat på det här så är jag nöjd för en stund. Ska ut och jogga lite med syrrans hund senare ikväll. Han är ett roligare sällskap än min musik, mkt tryggare om inte annat!
Hejhej från en hungrig, tofflig tjej

Inga kommentarer: